Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485 E-mail: mvkepviselo@axelero.hu
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: dr. Váró György

Tisztelt Cím!

A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért honlapjához (www.mvkepviselo.hu) csatlakozó hírlevelünk 2006. évi 7. számában felhívjuk a figyelmét arra, hogy az elmúlt évek hagyományának megfelelően ebben az évben is megrendezzük a Munkavédelmi Képviselők Országos Fórumát.

A MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐK XII. ORSZÁGOS FÓRUMA

IDŐPONT: 2006. június 8-9. (csütörtök-péntek)

HELYSZÍN: SIÓFOK HOTEL MAGISTERN

Siófok, Beszédes sétány 72.

A XII. Országos Fórumról szóló részletes tájékoztatást, a programot és a jelentkezési lapot honlapunk AKTUÁLIS, HÍREK alfejezetében találhatja meg.

Felhívjuk a munkavédelmi képviselőket, munkavédelmi szaktevékenységet ellátókat, munkáltatókat, az érdekvédelmi szervezetek tisztségviselőit, hogy lehetőleg minél nagyobb számban vegyenek részt a XII. Országos Fórumon. Aktív részvételükkel segítsék a Fórum munkáját.

Április 28-án – mint azt előző hírlevelünkben jeleztük – szerte a világon megemlékeztek azokról, akik munkahelyi baleset következtében életüket vesztették. A magyarországi megemlékezésről honlapunk RENDEZVÉNYEK alfejezetében olvashatnak beszámolót, láthatnak képeket.

Egy évvel ezelőtt hunyt el Főcze Lajos, Alapítványunk kuratóriumának elnöke. Halála évfordulóján özvegye, volt munkatársainak egy csoportja megemlékezést tartottak sírjánál. A megemlékezésről honlapunk RENDEZVÉNYEK alfejezetében olvashat.

Tekintse meg honlapunk ÜZLETI VILÁG alfejezetét, ahol korszerű védőfelszerelések, készítmények, szóróanyagok beszerzési, oktatófilm készítési lehetőségekről tájékozódhat.

KÉRJÜK, hogy adója 1 %-át ajánlja fel Alapítványunk támogatására. Amennyiben Alapítványunkat támogatni kívánja, a szükséges rendelkező nyilatkozatot megtalálja honlapunk FIGYELEMFELHÍVÁS alfejezetében.

 

A Főcze Lajos Alapítvány a Munkavédelmi Képviselőkért nevében:

Hartai Ferenc

Hírlevelünkre fel- ill. leíratkozhat ide kattintva.