Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485
E-mail: alapitvany@mvkepviselo.hu
Irodája: Budapest, 1078 István u. 8. Telefon, Fax: (36-1) 322-4111
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: FŐCZE LAJOS

Tisztelt Cím!

 

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány honlapjához www.mvkepviselo.hu csatlakozó hírlevelünk 2006. évi 2. számában szeretnénk a figyelmét felhívni arra, hogy folyamatosan megújuló honlapunk számos új információt tartalmaz:

 

-         A Képviselői fórumok alfejezetben részéletes beszámolót olvashat az Alapítvány 2005. évi tevékenységéről. A beszámoló végén az Alapítvány rendezvényeiről készített képgalériát is megtekintheti.

-         A munkabiztonság, a munkaegészségügy és az érdekegyeztetés helyzetéről a megfelelő alfejezetekben tájékozódhat.

-         A munkavédelmi jogszabályok változásairól tájékoztatjuk  Aktuális, hírek” alfejezetünkben.

-         Tájékoztatást talál honlapunk „Munkabiztonság” alfejezetében a munkabalesetek 2005. évi I-III. negyedévi alakulásáról. Ugyanitt megtalálhatja a 2005. év III. negyedévében bekövetkezett halálos munkabalesetek körülményeinek rövid ismertetését.

-         A MUFOSZ Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szövetség ebben az évben is megrendezi a munkavédelmisek bálját. A báli meghívót és a jelentkezési lapot megtalálja a „Rendezvények” alfejezetben.

 

FIGYELEM!

 

Megkezdte működését honlapunk Üzleti hírek alfejezete. Tekintse meg az egyéni védőeszközök, munkavédelmi szakkiadványok, munkavédelmi oktató filmek választékát.

 

Kérjük, hogy adója 1%-át ajánlja fel Alapítványunk támogatására. Amennyiben Alapítványunkat támogatásra méltónak találja, a „Figyelemfelhívás” alfejezetünkben megtalálja a szükséges rendelkező nyilatkozatot.

 

 

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány nevében:

 

 

Hartai Ferenc