Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány
Székhelye: Budapest, 1068 Benczur u. 45. Telefon: 321-1969, Fax: (36-1) 461-2485
E-mail: alapitvany@mvkepviselo.hu
Irodája: Budapest, 1078 István u. 8. Telefon, Fax: (36-1) 322-4111
Az alapítvány kuratóriumának elnöke: FŐCZE LAJOS

Tisztelt Cím!

Örömmel értesítjük, hogy a Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány honlapjához ( www.mvkepviselo.hu) csatlakozóan a Munkavédelmi Alap támogatásával megkezdtük az e-hírlevél szolgáltatást.

Ezzel is szeretnénk elérni, hogy a munkavédelmi képviselők és minden munkavédelem iránt érdeklődő naprakész tájékoztatást kapjon a munkavédelem aktuális híreiről.

Ez alkalommal felhívjuk szíves figyelmét a Munkavédelmi Képviselők XI. Országos Fórumáról szóló tájékoztatóra, valamint a Fórum állásfoglalására.

Alapítványunk vállalta, hogy hírlevelében rendszeresen tájékoztatást ad az Európai Munkavédelmi Ügynökségről, annak tevékenységéről és magyarországi kapcsolattartó intézményéről, az un. Nemzeti Fókuszpontról, illetve az ezekkel összefüggő aktuális információkról. Ennek alapján felhívjuk szíves figyelmét, hogy honlapunkon a következő friss dokumentumokat találhatja meg:

Reméljük, hogy hírlevelünkkel segítjük munkáját, naprakész tájékozódását. Várjuk esetleges javaslatait, észrevételeit Alapítványunk munkájával, honlapunkkal kapcsolatban.

A Munkavédelmi Képviselőkért Alapítvány nevében

üdvözlettel:

Hartai Ferenc